1. U bent hier:
  2. Home
  3. Hotel Krasnapolsky

Het meest centraal gelegen hotel van Paramaribo

Hotel Krasnapolsky: Europese klasse met Caribbean Touch

Hotel Krasnapolsky maakt onderdeel uit van Kersten Hospitality Division (opgericht in 1973). Krasnapolsky heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend hotel in Suriname en is door zijn karakteristieke uitstraling een herkenbaar en onlosmakelijk deel van de binnenstad van Paramaribo geworden.
 

 Onze missie: Only the best is good enough

“Onze missie is om onze gasten tijdens hun verblijf een unieke gastvrijheid en warme ambiance te bieden. Elk onderdeel van de bedrijfsvoering van Hotel Krasnapolsky is er op gericht om de kwaliteit van onze dienstverlening en service te optimaliseren om aan al de wensen van onze gasten te kunnen voldoen.”

“Onze kernwaarden vormen de basis voor alles wat elke medewerker van het hotel dagelijks in de praktijk brengt. Hierdoor opereert ons team volgens de hoogst mogelijke normen op het gebied van hospilitaly.”
 

 Onze kernwaarden

  1. Gastvrijheid: wij geven onze gasten een uitstekende ervaring en houden vast aan de kwaliteit die ze van ons verwachten.
  2. Integriteit: wij zijn eerlijk, integer en transparant naar onze medewerkers, gasten, klanten en aandeelhouders.
  3. Verantwoordelijkheid: wij dragen verantwoordelijkheid in alles wat we doen en gaan daarbij uitdagingen niet uit de weg.
  4. Passie: Wij werken met professionele en vakbekwame medewerkers die passie voor hun werk hebben en harmonieus samenwerken om onze gasten een onvergetelijk verblijf te garanderen.
 

Faciliteiten

Hotel Krasnapolsky beschikt over een aantal unieke faciliteiten die het hotel tot één van de meest gewilde accommodaties van Suriname/Paramaribo maken.

 

Uniek zwembad

Met een schitterend uitzicht over de binnenstad van Paramaribo is een duik nemen in het op de derde etage gelegen zwembad een onvergetelijke ervaring. Het zwembad is een rustgevende oase in het bruisende centrum en beschikt over een schitterend terras waar u een drankje of een snack/maaltijd kan eten. Het zwembad is elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Fitness center

Krasnapolsky beschikt ook over een fitness center die voor gasten van het hotel gratis is te gebruiken. Het fitness center bevindt zich op de derde etage naast het zwembad en beschikt over alle essentiële apparaten voor een basis work out. Door de glazen wand van de fitness ruimte kijkt u uit over het zwembad en geniet u van de heerlijke tropische sfeer. Een unieke ervaring. De ruimte is voorzien van airco die zorgt voor een aangenaam en verkoelend klimaat. 

Beveiligd parkeren

U kunt als gast gratis gebruik maken van de parkeerfaciliteiten. 

Luchthaven shuttle

Wij regelen graag uw transport van en naar de luchthaven.

Gratis wi-fi

Het gebruik van wi-fi is ook gratis: niet alleen op uw kamer maar in het hele hotel.