Vergaderingen en evenementen

Hotel Krasnapolsky heeft voor elk event – zakelijk of particulier – de perfecte zaal. Of het nu gaat om een intiem familiefeest of een internationaal congres. Hotel Krasnapolsky is de ideale locatie om elk evenement te hosten.

Scroll omlaag om de vergaderzalen te bekijken

Vergaderzaal 1 tot 3

Een kleine vergadering, productpresentatie of bijeenkomst? Dan kunt u terecht bij een van deze drie vergaderzalen. U kunt in een knus, maar ruime omgeving uw partners ontmoeten en uw zaken bespreken. Hierbij heeft u natuurlijk beschikking tot de modernste faciliteiten op gebied van licht, geluid en video om u te ondersteunen.

 

 

  • Hotel Krasnapolsky Suriname vergaderzaal huren
  • Hotel Krasnapolsky Suriname Paramaribo Zaal huren

Capaciteit: 25 personen

Opp. : 7.65 x 4.95 x 2.50 m

Prijs: USD 15,- (P/UUR)

Vergaderzaal 4

Hotel Krasnapolsky kan een full-service concept aanbieden waar bij de accommodatie, techniek, en culinaire verzorging voor u op professionele wijze wordt geregeld. U bent dan verzekerd van een tot in de puntjes verzorgd evenement. Zaal 4 biedt hiernaast ook de luxe van een interactief smartboard. Incentives, productpresentaties, vergaderingen en congressen zijn nog nooit zo interactief geweest.

 

  • Hotel Krasnapolsky presenteren vergader zaal
  • Hotel Krasnapolsk Suriname zaal huren zakelijk

Capaciteit: 85 personen

Opp.: 15.40 x 7.95 x 2.52 m

Prijs: USD 50,- (P/ UUR)

Ballroom

Voor grotere evenementen is de Ballroom de geschikte keuze. Ook hier geldt: voor zowel de zakelijke klant als voor de particulier. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor een op maat verzorgd evenement. En altijd met de juiste zaal met een uitstraling die bij uw congres of evenement past.

  • Hotel Krasnapolsky Suriname Ballroom huren
  • Hotel Krasnapolsky suriname vergaderen ruimte

Capaciteit: 200 personen

Opp.: 17.50 x 16.60 x 2.52m

Prijs: USD 65,- (P/UUR)

Bruiloften en partijen

Uw bruiloft, verjaardag, receptie of personeelsdiner wordt pas echt een succes bij Hotel Krasnapolsky. Onze toplocatie op de derde verdieping met een uitzicht over downtown Paramaribo en sfeervol gelegen langs het poolterras, staat garant voor een top party. In Krasnapolsky trouwt of feest u in stijl met bovendien een bijbehorende suite voor de overnachting. De airco-gekoelde ballroom is ook uitermate geschikt voor zowel de burgelijke huwelijksvoltrekking als de kerkelijke inzegening. 

Onze chef koks bereiden graag geheel op maat de meest verrukkelijke en meest exotische gerechten voor u. U bent van harte welkom voor een rondleiding en geheel vrijblijvend gesprek met een van onze deskundige medewerkers.